AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Kiegészítő modulok

Kiegészítő, hasznos modulok a teljesség érdekében:
 
 
Az AvERP fejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy Önnek valóban minden üzleti folyamatát egy integrált vállalatirányítási rendszer kezelje. Akár az idők végezetéig. Az AvERP egyik alapelve ugyanis, hogy minden körülmények között, gazdaságosan együtt változzon, fejlődjön az Ön cégével.  
 
Ennek érdekében különféle hasznos modulok, modulrészek választhatóak az AvERP új generációs ERP-hez.
Ha Önnek szállítással, szállítmányozással vagy fuvarszervezéssel, fuvarozással kell foglalkoznia, akkor elengedhetetlennek tűnik az EKAER vagy EKÁER (Elektronikus Közúti Áruforgalmi Ellenőrző Rendszer) integrálása a vállalatirányítási rendszerbe. A cél itt is az egyszerűsítés, a munka felgyorsítása, hatékonyabbá és hibamentessé tétele. Az automatikusan elérhető, az adott fuvarral kapcsolatos adatokat az AvERP-be már nem kell külön bevinni. Magyarországi és EU-n belüli fuvarozóknak elengedhetetlen.
 
Amennyiben Ön pénzügyi, számviteli modult is használ, akkor a feladatai megkönnyítésére az ellenőrző funkciók hívhatóak segítségül.
Likviditás tervezés, cash-flow terv tetszés szerinti időintervallumra és tetszőleges mélységű tartalommal. Az értékcsökkenés-nyilvántartás, tárgyieszköz-nyilvántartás, beruházás, fejlesztési tartalékok, a főkönyv és számlázás mellett az ÁFA-bevallás, ÁFA-tervezés és ÁFA nyilvántartás a pénzügyi modul része. Pénzügyi tervezés, előkalkuláció, tervezés, utókalkulácó és mérleg, eredménykimutatás, havi elszámolás/átértékelés is egyszerűen készíthető az AvERP új generációs ERP-vel, valamint a pénzügyi teljes kontrolling is megvalósítható.
Elektronikus számlázás kezelése is választható.
PTGSZLAA a készlettel összekötött online pénztárgép használatára kötelezett vállalkozások részére.
Számlalekérdezés, partnerek lekérdezése (árbevétel, forgalom, kinnlevőség, fizetési szokások, futó ügyek, stb.) naprakészen a CRM modulon keresztül.
A kintlevőséggel kapcsolatos figyelmeztetések, automatizált folyamatok (többszintű, többnyelvű fizetési felszólítások, késedelmi kamatszámítás, kompenzáció, egyenlegközlő, jelentések, statisztikák, stb.).
 
Bérszámfejtésnél és táppénzszámításoknál kikerülhetetlen a folyamatosan változó jogszabályok követése, újonnan bevezetett bevallások, bevallási nyomtatványok kitöltése. Jó példa erre a 08-as nyomtatvány is. Az AvERP teljes körűen támogatja a nyomtatványkitöltést, a további nyomtatványok kitöltését.
 
A fejlett termelésirányításhoz, termeléstervezéshez, gyártástervezéshez és gyártásirányításhoz is elengedhetetlen bizonyos jogszabályok követése, hatósági jelentések, bevallások készítése. Egyszerűnek tűnő engedélyek elkészítése vagy az arra való figyelmeztetés is roppant hasznos dolog, pl. légtartályok engedélyezése, szennyező pontforrások bejelentése, karbantartási kötelezettségek, hatósági eljárások, lejáró dokumentumok, engedélyek, stb.
Automatikus figyelmeztetések és alertek segítenek a határidős kötelezettségek teljesítésében.
 
Gyártási, termelési és beszerzési diszpozíciókat, gyártási, termelési és beszerzési javaslatokat is készít az AvERP az Ügyfelünk igényeinek megfelelően.
Az AvERP különösen erős a projektalapú gyártásban, a projektalapú termelésben és a projekt alapú szolgáltatások kezelésében. Likvidtervet a projektek adatainak bevonásával is tud készíteni.
A receptúra alapú gyártás, a receptúrák figyelembe vétele a termelésnél, a munkalapok kiállításánál is általános megoldásnak minősül. A munkalapokat, termékeket automatikusan generált vonalkódokkal is el tudja látni az AvERP. Ez segít a polchelyes raktározásban, a gyártás és termelés, a workflow nyomon követésében.
 
A logisztikánál, raktározásnál és csomagolásnál a készletkezelés, optimális készletgazdálkodás mellett a környezetvédelmi termékdíj, a KTD helyes bejelentése lényeges feladat. A telephelyi engedélyek megújítása is elkerülhetetlen, pl. villámvédelmi, tűzvédelmi és érintésvédelmi vizsgálatok nem meglétét a hatóságok keményen szankcionálják. Nagykereskedelem és kiskereskedelem követése a hatékony, optimalizált készletnyilvántartás, készletgazdálkodás és készletkönyvelés segítségével. Az áruforgalom részletes nyilvántartása az AvERP-pel lehetséges.
 
Önálló, hasznos megoldások többek között az ügynökkezelés modul, ahol az üzletkötők, értékesítők munkáját tervezhetjük meg, és naprakészen ellenőrizhetjük, mérhetjük a teljesítményeiket. Emellett a szervizes, javító kollégák és szolgáltatások követésére és tervezésére a szervizmodul áll rendelkezésre.
Gépjárműflották teljes körű kezelésére is kínál profi lehetőséget az AvERP, automatikus figyelmeztetésekkel, lejárati időkkel, költségkimutatásokkal, statisztikákkal, csatolt dokumentumokkal. GPS nyomonkövető, GPS-nyomonkövető rendszerekkel teljes mértékben kompatibilis. Gépkocsik, gépjárművek elszámolása.
 
A DMS, azaz a Document Management System, a dokumentumkezelő rendszer egy teljes külső iratkezelési és dokumentumarchiválási programot hivatott kiváltani. A dokumentumok visszakereshetősége pillanatok műve lesz, nem kell többet órákig feleslegesen bajlódni iratkezeléssel.
 
A vállalat digitális iktatási feladatait az iktató modul segítségével integrálja az AvERP. A kézi, manuális iktatókönyv kiváltható.
Szerződéseinket is megoszthatjuk az arra jogosult munkatársakkal vagy partnerekkel a szerződéskezelő modullal. Szerződések archiválása és visszakereshetősége, szerződés-nyilvántartás.
 
Közbeszerzési eljárások előírásainak megfelelő projektkezelő modul is integrálható. A projektalapú szemlélet az ajánlatkéréstől a pénzügyekig, bérszámfejtésig végig kísérheti az egész üzleti folyamatot. A projekteken kívül is használhatjuk a Ticket, azaz a feladatkiosztási  funkciót, hozzárendelt felelősökkel.
Projektkövető, projekt alapú likviditás tervezés az AvERP rendszer szerves része.
 
Őrjáratellenőrző, személyazonosító és beléptető rendszerekkel is mélységében összehangolható az AvERP, így teljes körű lesz az általa biztosított szolgáltatás. Webáruház, webshop összeköttetés is választható bármely bérelhető vagy saját tulajdonú webshophoz, webáruházhoz.
 
Erős HR-modul, dolgozói nyilvántartás, személyzeti adminisztrációs, nyilvántartási modul is kapcsolódhat az AvERP integrált vállalatirányítási rendszerhez vagy ügyviteli rendszerhez. Ha Önnek nincs szüksége bérszámfejtési, táppénzszámítási modulra, csak a munkatársakat, dolgozókat kívánja kezelni, erre is van megoldásunk. Műszakterveket, szabadságolási terveket, cafeteria-elszámolást, közvetlen beléptetőrendszer-kapcsolatot, jelenlét-nyilvántartást, szabadságengedélyezést, bérnyilvántartást, juttatások kezelését magas szinten támogatjuk.
Vezénylésben is hatékonyak vagyunk: csoportos vagy egyéni munkaelrendelés, több havi munkaidő-keret elszámolása, automatizált folyamatok.
 
A fejlett gyártási, gyártásfelügyeleti, gyártástervezési, termelésirányítási modul roppant erős alapokon nyugszik, művelettervek, receptúrák, darabjegyzékek több szinten használhatók. Emberidők, gépidők automatikusan és kézi bevitellel is rögzíthetők, kimutathatók, akár több telephelyen és több nyelven.
A logisztikai, raktározási modulban akár polchelyes, végtelen számú raktárt és telephelyet, akár több nyelven is vezérelhetünk. Diszpozíciós rendelési javaslatokat automatikusan is összeállít a rendszer. Raktári és egyéb logisztikai figyelmeztetések egyedileg is beállíthatók, meghatározhatók.
 
A VIR, azaz a Vezetői Információs Rendszer, más néven Vezetői Műszerfal beállítási, kimutatásai szinte végtelenek lehetnek, a Megrendelőnk határozhatja meg a kívánt adatokat, statisztikákat és automatikus jelentéseket. Eltérések esetén mobil eszközökre, e-mailre is érkezhetnek üzenetek. Az elsődleges cél a vállalkozás feletti teljes és naprakész kontroll és kontrolling megvalósítása.
 
Az AvERP-nél természetesen folyamatosan történnek az újabb és újabb igények és ötletek integrálásai. Partnereinknek nem kell megvárniuk az évenként bemutatott legújabb programverziókat, az igényelt – akár teljesen egyedi – modulokat bármikor be tudjuk építeni a rendszerükbe.
Az AvERP supportja, támogatása, ügyfélszolgálata akár Non-stop Helpdesk szolgáltatással is választható.
 
Copyright © 2021 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.