AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Bízza szakemberekre az AvERP bevezetését és fenntartását!

 

 

A tervezett AvERP rendszerének bevezetését bízza szakértő, certifikált AvERP-forgalmazóra! Az AvERP Magyarország szakemberei gyorsan, professzionálisan és gazdaságosan telepítik az Ön új, mindent tudó integrált vállalatirányítási rendszerét.

 

Leegyszerűsítjük az egyes Felhasználók nézeteit, hogy csak a legszükségesebb adatokkal kelljen foglalkozniuk. Az egyszerű, könnyű kezelhetőségnek köszönhetően felgyorsul a munka, és pontosabbá, hatékonyabbá válik.

 

A Vezetői Információs Rendszert, a statisztikákat, jelentéseket és kimutatásokat az Ön egyedi elképzelései, igényei alapján állítjuk be.

Összességében - a tapasztalatok szerint - sokkal rövidebb idő alatt, sokkal szakszerűbben valamint kevesebb idő- és anyagi ráfordítással vezetik be a szakembereink az AvERP-rendszert, mintha a cég saját maga próbálkozna meg ezzel a hatalmas és összetett feladattal.

 

A legfontosabb szempont számunkra, hogy Ön mindenkor, teljes mértékben elégedett legyen a vállalatirányítási programjával!

Ezért az AvERP új generációs vállalatirányítási rendszer folyamatos támogatását, supportját is teljesen az Ön igényeinek megfelelően, kedvező feltételekkel biztosítjuk közvetlen programozói, telepítői és akár Non-stop elérhetőséggel.

 

Jó választás sok van. Legjobb csak egy. AvERP.

 

Copyright © 2021 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.