AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Miért új generációs vállalatirányítási rendszer az AvERP?

 

A nemzetközileg is sikeres AvERP integrált vállalatirányítási rendszert méltán nevezhetjük új generációs ERP-nek, ugyanis:

 

  • Egyedülálló módon egyesíti a nyílt forráskódú (open source ERP) és a zárt forráskódú (closed source ERP) vállalatirányítási rendszerek előnyeit.

A zárt forráskód legfontosabb előnye a biztos, stabil háttér, ahol egy adott fejlesztő cég vagy akár egy nemzetközi hálózat minden egyes tagjának határozott gazdasági érdeke fűződik a programrendszer színvonalas, naprakész továbbfejlesztésében és fenntartásában.

A nyílt forráskód (open source) főbb előnyei a rugalmasság, a licencdíjmentesség, a nemzetközi - részben független - fejlesztői közösség kíméletlen kontrollja (a „több szem többet lát” elve) és ötletei valamint a szabad hozzáférhetőség, a naprakészség és a gyakorlatiasság. A számítástechnikában hasonló sikeres „termék” például a Linux operációs rendszer, a Mozilla Thunderbird levelezőrendszer és a Firefox internetböngésző.

A licenszdíjmentes hozzáférhetőség természetesen jelentős gazdaságossági előnyt jelent.

Az AvERP ezen egyesített előnyeivel egyetlen kizárólag nyílt forráskódú vagy zárt forráskódú program sem tudja felvenni a versenyt.

 

  • Azért, hogy még több gazdasági hasznot biztosítsunk Partnereinknek, az AvERP ingyenes, szintén liszenszdíjmentes Linux-szerveralkalmazás alatt is üzemeltethető (Windows-szerverrel is teljesen kompatibilis). Továbbá, az adatbázis-kezelője is díjmentes, ez a nagynevű Firebird adatbázismotor.

Tehát, valóban fenntartható 0 Ft-ból az AvERP új generációs vállalatirányítási rendszere.

Ehhez még ki kell hangsúlyozzuk, hogy az AvERP nem igényel nagy hardver-erőforrásokat. „Normál” irodai számítógépeken, laptopokon, mobil eszközökön és mini-szervereken is stabilan és gyorsan működik.

 

  • Az AvERP nagyon egyszerűen kezelhető; a felhasználók könnyen megtanulják alkalmazását, köszönhetően a Windows-szerű nézeteknek, ablakoknak és az egységes kezelőfelületeknek.

 

  • Az AvERP-rendszer minden üzleti folyamatot képes professzionálisan menedzselni a partnerkezeléstől a logisztikán, a gyártáson – termelésen, a projektalapú folyamatokon keresztül akár a bérszámfejtésig.

Nem szükséges kiegészítő programok használata. Egy rendszeren belül, egyszerűen és integráltan megvalósítható a teljes vállalati irányítás és kontroll.

Az egyedi igények, különleges elképzelések sem szabnak gátat az AvERP-nek, mert a küldetésünk a Partnereink informatikai igényeinek teljes körű, gyors és gazdaságos megvalósítása.

Certifikált, folyamatosan továbbképzett AvERP-értékesítőként behatóan ismerjük a rendszert, és kívánság szerint programozni is tudjuk.

 

  • Nem osztjuk azt a „szakértői” álláspontot, miszerint vállalatirányítási rendszert 5 – 10 éves periódusra választ egy cég. Egy ERP rendszer legyen akár az örökkévalóságig professzionálisan és gazdaságosan alkalmazható.

Ne kelljen gazdasági és/vagy műszaki - szakmai hiányosságok miatt már a bevezetéskor kompromisszumot kötnie a Megrendelőnek, amikor a vállalatirányítási rendszere moduljait, tartalmait válogatja össze. Olyan rendszere legyen már az induláskor, amilyenre vágyik, és amelyik valóban szükséges a hatékony és optimális működéshez.

Ne kelljen évek múlva visszatérni kényszermegoldásokhoz, „kockás füzetekhez” és Excel-táblákhoz. Csak azért, mert a vállalat folyamatos változását, fejlődését nem képes, vagy nem akarja az ERP szállítója követni, vagy éppen indokolatlanul sok pénzt kellene fizetni érte.

 

  • Az AvERP-nél nincsen sem egyszeri, sem visszatérő licencdíj, valóban korlátlan számú felhasználó csatlakozhat a rendszerhez (a megfelelő jogosultsági szinteken).

Partnereinknek a licencek figyelésére sincs gondja, tisztességtelen licencpolitikáknak sincsenek kiszolgáltatva.

Igazán kedvező és rugalmas feltételekkel vállaljuk a telepített rendszereink támogatását, supportját, akár Non-stop helpdeskkel.

 

  • Az AvERP minden évben új verzióval jelenik meg a nemzetközi piacon.

Ezen friss verziók célja a Windows operációs rendszerek evolúciójának követése és a legújabb hasznos funkciók beépítése a programba.

 

  • Verzióváltásra Partnereinknek igazán csak a bevezetés után több évvel lehet szükségük, amikor a legújabb Windows operációs rendszerre kívánnak átállni.

Az új generáció jegyében a verzióváltás az AvERP rendszernél csak a keretprogram cseréjét, frissítését jelenti, amely néhány óra alatt elvégezhető, és a beavatkozás a Felhasználók munkáját nem akadályozza.

 

  • Az AvERP adatbázisa könnyen frissíthető és menthető, maximális adatbiztonság mellett.

 

  • Nem utolsó sorban, az AvERP Magyarország - a piacon egyedülálló módon - pénzügyi garanciát biztosít Megrendelőinek: amennyiben nem valósítjuk meg maradéktalanul a közösen meghatározott követelményeket, igényeket, akkor a Megrendelőnknek semmit sem kell fizetnie!

Ez az AvERP Magyarországnál szerződésben rögzített, általános feltétel.

 

Így leszünk mi az Ön sikeres és kockázatmentes ERP-szállítói!

 

 

Jó választás több van. Legjobb csak egy. AvERP.

Copyright © 2021 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.