AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Folyamatos jogszabálykövetés az AvERP-nél

 
Egy korszerű vállalatirányítási rendszertől alapvető elvárás, hogy mind a hazai mind pedig az érintett külföldi jogszabályoknak mindenkor megfeleljen. Az AvERP Magyarország munkatársai éppen ezért folyamatosan azon dolgoznak, hogy a Megrendelőink teljes biztonsággal és megelégedettséggel hosszú távon használhassák az AvERP rendszerüket. Megrendelőink útmutatása alapján minden külföldi vonatkozású jogszabályi megfelelőséget le tudunk kezelni, be tudunk építeni az ERP rendszerükbe. 
 
Az természetes, hogy például a KTD, azaz a környezetvédelmi termékdíj, különféle hulladékkezelési nyilvántartások, NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal), OEP (Országos Egészségbiztosítási Pénztár), ONYF (Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság) és a legújabb EKAER, EKÁER avagy Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer követelményeinek megfelelő, integrált megoldásokkal bővítjük a programunk szolgáltatásait. Az EKAER előírásai szinte minden, az EU országait érintő import és export árufuvarozást, szállítást valamint a hazai, belföldi szállítmányozást, teherfuvarozást érintenek.
 
Az AvERP egyik nagy erőssége a valódi projektalapú szemlélet. A fejlett projektkezelés az aktuális közbeszerzési előírásoknak is meg tud felelni. Projektalapú ERP vállalatirányítási rendszer közbeszerzések, közbeszerzési követelmények kezelésére is.
 
Az egyszeres könyvvitel és a kettős könyvelés folyamatos jogszabályi változásait is követi a rendszerünk.
 
A célunk az, hogy az AvERP vállalatirányítási rendszeren belül minden céges feladat kezelhető legyen, Ügyfeleinknek ne kelljen más, nem integrált megoldásokat keresniük.

Így lesz az Önök mindenkor megbízható, naprakész segítségére az AvERP Magyarország.

Copyright © 2021 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.