AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Német precizitás és minőség az ERP-k világában.

Szeretne sokkal több szabadidőt?

Szeretné sokkal könnyebben és pillanatok alatt átlátni cége aktuális helyzetét?

Szeretne még több nyereséget?

Szeretne stressz nélkül gondolni a vállalatirányítási rendszerére?

 

A megoldás: AvERP!

 

Német precizitás és minőség az ERP-k világában.

 

Bemutatjuk Önöknek a magyar piacon elérhető professzionális, gazdaságos, sőt, ingyenes vállalatirányítási rendszert.

Az AvERP egy licencdíjmentes vállalatirányítási rendszer, amely ingyenességét annak köszönheti, hogy a nyílt forráskódú ERP –k családjába tartozik. Ami különlegessé teszi ezen a nyílt forráskódú vállalatirányítási rendszer családon belül, azok a zárt forráskódú vállalatirányítási rendszerekkel ötvözött előnyök és a hiánytalan, a magyar jogszabályoknak maradéktalanul megfelelő pénzügyi, számviteli és bérszámfejtési, táppénzszámítási modulok megléte.

Ezen modulok jogszabálykövetése természetesen elérhető és hosszú távon biztosított.

 

Mit is jelent az ERP rövidítés?

Enterprise Resource Planning, azaz Vállalati Erőforrás Tervezés, Vállalati Erőforrás Tervező Program. A nyílt forráskódú ERP, azaz open source ERP ingyenes ERP –ként vagy free ERP –ként is ismeretes, mivel a fejlesztő közösség nem kér pénzt a licenszekért, díjmentes programhozzáférést kínál bárki számára.

 

Létezik-e egyáltalán ingyen vállalatirányítási rendszer?

Az ingyenes vállalatirányítási program inkább úgy értelmezendő, hogy licenszdíjmentes vállalatirányítási rendszer vagy licencdíjmentes vállalatirányítási szoftver, tehát nincs licencdíjfizetési kötelezettség, nincsenek kötelező fenntartási díjak, és korlátlan számú felhasználó állítható be díjmentesen a liszenszdíjmentes ERP rendszerbe.

A Felhasználó kizárólag az ERP telepítéséért, bevezetéséért, testre szabásáért és az esetleges külön oktatásokért fizet.

 

Az AvERP nyílt forráskódú vállalatirányítási program tudása, komplexitása, hibamentessége még mélyebb is tud lenni a klasszikus zárt forráskódú ERP –khez képest, megőrizve a zárt forráskódú integrált vállalatirányítási rendszerek magasabb biztonságát, hosszú távú garantált támogatását.

Az AvERP egy ilyen integrált avagy teljeskörű vállalatirányítási rendszer, amely a legigényesebb európai országokban (Svájc, Németország, Ausztria) már régóta bizonyít. A nemzetközi AvERP professzionális integrált vállalatirányítási rendszer folyamatos fejlesztését, modernizálását a németországi SynERPy GmbH fogja össze és irányítja.

 

A megbízható és tapasztalt szakmai háttér a garancia arra, hogy mind kisvállalkozásoknak, mind középvállalkozásoknak (kisvállalati ERP, középvállalati ERP, KKV ERP, mini ERP) mind pedig nagyvállalatoknak (nagyvállalati ERP) optimális és gazdaságos választás az AvERP integrált vállalatirányítási rendszer.

Az AvERP kínál nagyvállalati vállalatirányítási megoldásokat és kisvállalati, középvállalati, KKV vállalatirányítási megoldásokat is. Ez utóbbiak igényeire lett kifejlesztve az AvERP Mini ERP, azaz a mini integrált vállalatirányítási rendszer.

Az AvERP ingyenes ERP több telephelyet tud egy időben és valós időben kezelni, akár különböző országokban; többnyelvű ERP lévén (jelenleg 8 nemzetközi nyelven kommunikál) nemzetközi ERP –nek, nemzetközi, többnyelvű vállalatirányítási rendszernek tekinthető.

 

Adatvesztés és adatütközés nemzetközi szinten is ki van zárva!

 

Az AvERP vállalatirányítási programrendszer főbb moduljai között megtalálható az adott ország törvényi előírásainak megfelelő számlázó program, azaz pénzügyi modul számlakészítés, számlázás lehetőségével.

Ez a számlázó szoftver kezeli a különféle devizanemeket, MNB-árfolyamokat automatikusan, követeléskezelés, követelés nyilvántartással rendelkezik, környezetvédelmi termékdíjat, vámot, adókat, illetékeket is számol és nyilvántart.

Külön házipénztár, házipénztári modulrész és banki kapcsolat, banki interfész modulrész csatlakozik ehhez a főegységhez.

A pénzügyi modulhoz tartozik a tárgyi eszköz nyilvántartás, az ÉCS, azaz értékcsökkenési leírások kezelése is.

 

A vevői, partnerei fizetési szokásait könnyedén, akár VPN, titkosított csatornán, távoli eléréssel is biztonságosan lekérdezheti. A távelérést, mobil eszközökről, mobiltelefonról, okostelefonról otthonról történő elérést is biztosítja az AvERP ingyenes vállalatirányítási rendszer. Mobil ERP vagy mobil vállalatirányítási rendszer elnevezéssel is illethetjük az AvERP rendszert a mobil készülékekkel megvalósított kommunikáció, a távoli asztalról történő elérés miatt.

 

A cégek, vállalatok könyvelése egyszerűen, egyszeres adatbevitellel megtörténhet az AvERP ingyen vállalatirányítási rendszerrel.

A könyvelésre, könyvelési osztályra már automatikusan érkeznek be az adatok a többi részlegtől, és a könyvelési modul, mint egy professzionális könyvelő szoftver, automatikusan elvégzi a könyvelési, számviteli feladatokat a Felhasználó igényei szerint, mindenféle könyvelői segítség vagy beavatkozás nélkül.

A számviteli szabályoknak maradéktalanul megfelelő főkönyvi modul teszi az AvERP vállalatirányítási programot teljes értékűvé.

Egy ilyen könyvelési, könyvelő program szerves részét képezi a komplett számviteli programnak. Az adminisztrációs modulnak a vállalkozásnál előforduló mindenféle pénzügyi feladatot is fel kell tudni dolgoznia, az AvERP ingyenes ERP a pénzügy elvárásait is teljes mértékben szem előtt tartja, mint egy komoly, felhasználóbarát pénzügyi szoftver vagy pénzügyi program.

 

Az AvERP licenszdíjmentes integrált vállalatirányítási rendszer logisztikai modulja, raktárkezelő modulja, azaz logisztikai programja nem csak egy készletkezelő program vagy más néven raktárkezelő szoftver. Ez egy raktári mozgásokat tökéletesen lekezelő programmodul, amely nem áll meg a raktárkészlet kezelésnél. A készletezésnél és a készletező programoknál sokkal nagyobb tudású, bármilyen logisztikai folyamatokat is le tud képezni, természetesen vonalkódolvasással, vonalkódos adatgyűjtéssel, vonalkódolvasó kapcsolatokkal, kódos adatgyűjtőkkel kombinálva.

FIFO, LIFO, LOFO, HIFO készletértékelés tetszőlegesen beállítható.

 

Az AvERP kedvező árú integrált vállalatirányítási rendszer nagyon fejlett gyártási, termelési modullal rendelkezik.

A gyártásirányító modul akár egy külön termelésirányító rendszer vagy termeléstámogató szoftver funkcióját is képes tökéletesen betölteni. A gyártástámogatás magas szintű megvalósítása egy modern gyártástámogató programtól joggal elvárható, és az AvERP teljes körű vállalatirányítási rendszer ezt a követelményt maximálisan kielégíti, akár LEAN módszertan szerint.

 

Az AvERP nyílt forráskódú vállalatirányítási rendszer folyamatos fejlesztésénél nagy súlyt fektetnek a HR, azaz a dolgozók kezelése, dolgozói nyilvántartás modulra.

Ez a programrész önállóan is megállja a helyét, mint egy dolgozók nyilvántartása program. A dolgozói nyilvántartás a kártyás beléptető rendszerekkel is összehangolható, és ennek az integrálásnak köszönhetően a bérszámfejtés is azonnali adatokhoz juthat.

 

Az AvERP rendszer bérszámfejtő modulja egy külön, szeparált bérszámfejtő programként is alkalmazható, amely táppénzszámításra is kitűnően alkalmas nagyvállalati szinten is. A bérszámfejtő és táppénzszámító szoftver illetve program természetesen a hatályos magyar jogszabályoknak megfelel, Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) és Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) megfelelőséggel, engedéllyel rendelkezik.

 

Az AvERP open source ERP alkalmazásával megvalósítható a papírmentes iroda! Ez az elektronikus számlázás lehetősége mellett egy fejlett dokumentumkezelő rendszer segítségével érhető el. A dokumentum nyilvántartó program és dokumentum archiváló szoftver az AvERP rendszerben a DMS (Document Management System) elnevezésű programmodul.

Mostantól már nem csak álom a kedvező árú papírmentes iroda megvalósítása! Az AvERP használatával az iratkeresés illetve dokumentumkeresés összehasonlíthatatlanul leegyszerűsödik.

 

Nagyon fontos eleme az AvERP korlátlan felhasználószámú integrált ERP rendszernek az ügyfélkezelés, ügyfélnyilvántartás.

Ez a rendszermodul a CRM (Customer Relationship Management), amely gyakorlatilag egy fejlett ügyfélnyilvántartó, partnernyilvántartó és vevőnyilvántartó program vagy szoftver. Segítségével a partnerkezelés, vevőkezelés illetve ügyfélkezelés egyszerűvé és hatékonnyá válik, a számtalan szűrési és adatbeviteli lehetőségek soha nem látott bevételnövelési magasságokat és értékesítési távlatokat nyitnak.

Elégedett partnereket, ügyfeleket, vevőket szeretne? Akkor Önnek az AvERP CRM modulra biztosan szüksége van, amely akár önállóan is egy professzionális partnerkezelő szoftver, ügyfélkezelő program, vevőkezelő rendszer.

 

Partnernyilvántartás, partnerkezelés, vevőnyilvántartás, vevőkezelés magas fokon, ezt jelenti az AvERP CRM!

Hatékonyan és gyakorlatiasan valósítja meg az informatikai alapú értékesítés ösztönzést, értékesítésnövelést. A partneradatok illetve vásárlói adatok rendszerbe állításával, aktív használatával az árbevételnövelés, bevételnövelés biztosított, hiszen az elégedett ügyfelek és partnerek elengedhetetlenek a további hosszú távú ügyfélszerzéshez.

 

Az AvERP integrált vállalatirányítási rendszer, free ERP bevezetésével Önnek garantált a nyereségnövelés és a profitnövelés!

Copyright © 2021 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.