AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Free ERP

 

Az AvERP teljes körű, integrált vállalatirányítási rendszer már az új generációs vállalatirányítási programokhoz tartozik.

Az egyik legnagyobb és páratlan előnye, hogy ötvözi a zárt forráskódú - closed source - és a nyílt forráskódú - open source vagy free - erp-rendszerek előnyeit, úgymint: ingyenesség, szabad hozzáférhetőség, gyártófüggetlenség, nagyobb biztonság és rugalmasság, innovációs és fejlődési potenciál.

 

A folyamatos fejlesztések és frissítések biztosítása, a hosszú távú költséghatékonyság, a gazdaságos üzemeltetés, a magas fokú egyediség, az egyedi igények megvalósíthatósága, a teljes testreszabhatóság, a problémák garantált javítása, az egyedi tanácsadás és oktatás és a garantált hosszú távú támogatás nemzetközi szinten is az erp programok legjobb ajánlatává teszik a német AvERP rendszert.

Az AvERP open source programrendszer mögött egy megbízható nagy, nemzetközi vállalat és fejlesztői közösség áll.

 

Az erp szoftverek világában még újdonságnak ható ingyenesség, licenszdíjmentesség nálunk a legtökéletesebb profizmussal és komplexitással találkozik. Az ingyenes, licenszdíjmentes erp rendszerekre jellemző egyszerűség, alulintegráltság az AvERP free erp rendszerével kiküszöbölhető. Velünk nem kell kompromisszumot kötnie semmiben, a legbonyolultabb üzleti folyamatát is biztosan leképezzük!

 

A free AvERP a kisvállalkozások számára mini ERP-ként is elérhető nagyon kedvező feltételekkel és karbantartás-mentességgel. A mini ERP-vel a kisebb cégek minden igényét meg tudjuk valósítani. Az AvERP „mini erp” is természetesen ingyen erp-nek minősül, tehát gazdaságos vállalatirányítási rendszer.

Az open source erp piacán biztosan a legprofesszionálisabb ingyenes vállalatirányítási program az AvERP, a hozzá tartozó erp bevezetés szolgáltatásokkal tökéletesen testre ill. cégre szabható.

 

Egyedi programozási igényeket is megvalósítunk, ez az erp bevezetés része.

 

Egy modern, új generációs erp vállalatirányítási rendszer – mint az AvERP ingyen erp – rendelkezik mindazon előnyökkel, amelyek miatt az ügyfeleknek nem kell feleslegesen pénzt fizetniük olyan tételekért, amelyekért valódi szolgáltatást nem kapnak. A licenszdíj és a munkaállomásdíjak mellőzése valamint a nem kötelező fenntartás, karbantartás és követés eredményezik azt, hogy az AvERP ingyenes vállalatirányítási program valóban az ingyenes erp, azaz az ingyenes vállalatirányítási rendszer megnevezést viselheti.

 

Ha nem akar feleslegesen liszenszdíjat fizetni, ha nem kíván kompromisszumot kötni, hogy hány munkatársa használhatja egy időben a programot, valamint nem ért egyet a rendszeres és visszatérő követési, frissítési, fenntartási és liszenszköltségekkel, akkor Önnek az AvERP a megoldás!

 

Ön csak a telepítésért, bevezetésért és az egyedi igények megvalósításáért fizessen, és ne legyenek visszatérő szükségtelen és rejtett költségek!

 

Az AvERP garantáltan licencdíjmentes, követési díj mentes, fenntartási költség mentes, frissítési díj mentes és karbantartási költség mentes. Az AvERP üzemeltetéséhez szükséges szerver alkalmazásai is díjmentesek, itt sem kell számolnia felesleges kiadásokkal.

 

AvERP, a FREE ERP!

 

Korszerű és gazdaságos vállalatirányítás = AvERP. Gazdaságos és professzionális vállalatirányítás az AvERP-rendszerrel könnyedén megvalósítható!

Copyright © 2021 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.