AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Ingyen ERP - Magyar Üzleti Világ cikk

Vállalatirányítási rendszer ingyen?

 

Létezik, létezhet-e valóban ingyenes, de professzionális ERP (Vállalati Erőforrás-tervező) rendszer?

A válasz: igen is és nem is.

 

Természetesen teljesen ingyenes formában nem elérhető, de az új generációs vállalatirányítási rendszerek előretörésével, fejlődésével az egyébként jelentős beruházási és fenntartási költségeket nagymértékben csökkenteni lehet.

 

A jó hír, hogy maga a programrendszer lehet ténylegesen ingyenes, azaz a licencdíjakért, a felhasználó- ill. munkaállomás-számokért, a használati jogért, a fenntartásért és a frissítésekért, követésekért nem törvényszerű, hogy egy ERP-t alkalmazó vállalkozásnak pénzt kelljen fizetnie. Egy igazán ügyfélbarát rendszernél a kiszolgáló szerveren futó adatbázisprogram és operációs rendszer is professzionális, de díjtalan!

 

Amelyik vállalatirányítási rendszernél az előbb felsorolt tételekért ellenszolgáltatást kérnek, ott sokkal nagyobb nyereségre tesznek szert a tulajdonosok, a kérdés csak az, hogy ezt a felhasználó cégnek érdemes-e megfinanszíroznia.

A Megrendelő csak a telepítésért és az egyedi igények megvalósításáért fizessen, ne legyenek szükségtelen és rejtett költségek!

 

Sokak véleménye szerint a programrendszerek folyamatos fejlesztése, tökéletesítése nem indokol ekkora árbevételt a forgalmazó cégek részére.

A célközönséget hosszú évek folyamán ahhoz szoktatta a piaci kínálat, hogy kizárólag a licencdíjak, a követési és frissítési díjak alkalmazása mellett lehet fenntartható és továbbfejleszthető egy professzionális ERP.

 

Jelentjük, ez nem így van, létezik egy olyan rendszer - már Magyarországon is -, ahol a Megrendelő valóban csak a telepítési, bevezetési tevékenységekért fizet, és a szolgáltatások díjai is az átlagos árszint alatt helyezkednek el.

 


Ez a megoldás a Nyugat-Európában már elterjedt és méltán népszerű AvERP integrált vállalatirányítási rendszer, amely a kedvező árával és sokoldalúságával, professzionizmusával hódít.

 

Az elsősorban közép- és nagyvállalatok elvárásaihoz tervezett és fejlesztett német rendszer a magyarországi csapat jóvoltából magyarul is kitűnően kommunikál, és bármilyen céget teljeskörűen és eredményesen képes irányítani.  Az alap modulokon felül – CRM, gyártás, termelés, logisztika, pénzügy, projektek, stb. – a teljes integráltsághoz hozzátartoznak a bérszámfejtés, táppénz, főkönyv, tárgyi eszköz modulok is, amelyek tetszőlegesen, egyedi igényeknek megfelelően alakíthatóak, bővíthetőek, átprogramozhatóak.

A nehézkes és problémás adatszinkronizálási, többszörös adatbeviteli folyamatokat teljesen el lehet felejteni, ezáltal feleslegessé válik minden kiegészítő program használata, jelentősen felgyorsul, és hatékonyabbá, pontosabbá válik a vállalati adminisztráció.

 

Az egységes Windows-os felület nagymértékben megkönnyíti a felhasználók munkáját. Csak egy programot kell kezelniük, ahol a naprakész, valós adatok egy gombnyomásra elérhetőek – akár távolról, a cégen kívülről is.

 

Teljesen mindegy, hogy hány felhasználóval óhajt a Megrendelő a rendszerhez kapcsolódni, a nagy összegű és évente visszatérő licencdíjakkal már nem kell számolnia!

 

Karbantartási, követési, ügyfélszolgálati szerződést sem kötelező kötnie egy AvERP-ügyfélnek, hiszen nem biztos, hogy olyan modulokkal rendelkezik, amelyek folyamatos változtatást, frissítést igényelnek. Az alkalmazott adatbázismotor és szerverháttér is garantáltan térítésmentes.

 

Így az AvERP fenntartása valóban 0 Ft lehet!

 

 

Sajnos gyakran tapasztalható a magyar piacon a lassan és drágán „kiszenvedett” és rugalmatlan nagynevű vállalatirányítási program, amelyre később nem áldoznak a költséghatékonyságra hivatkozva, a dolgozók pedig csak az Excel-ben tudják a feladataik egy részét elvégezni.

Egy ERP-rendszer pedig arra hivatott, hogy a céggel együtt fejlődjön, hiszen az állandó változások korát éljük. A programnak is változnia kell az igények alakulásával. Az AvERP Magyarország a partnereivel együttgondolkodva fejleszti, és változtatja a program minden részletét – a mindenkori céloknak megfelelően –, nagyon kedvező feltételekkel.

 

AvERP. A kompromisszumok nélküli legkedvezőbb megoldás.

 

Az AvERP egyesíti magában a zárt forráskódú (closed source) és a nyílt forráskódú (open source vagy free) ERP-rendszerek előnyeit, úgymint: ingyenesség, szabad hozzáférhetőség, nagyobb biztonság és rugalmasság, innovációs és fejlődési potenciál, folyamatos fejlesztések és frissítések, hosszú távú költséghatékonyság, gazdaságos üzemeltetés, magas fokú egyediség, egyedi igények megvalósíthatósága, teljes testreszabhatóság, problémák garantált javítása, egyedi tanácsadás és oktatás, garantált hosszú távú támogatás nemzetközi szinten is.

Az AvERP programrendszer mögött egy megbízható nagy, nemzetközi vállalat és fejlesztői közösség áll.

 

AvERP. Tökéletesen rugalmas, és az Ön vállalatára szabható.

 

Az AvERP több telephelyet képes egy időben kezelni, továbbá 8 nyelven tud szinkronban kommunikálni, ez hatalmas segítség az országhatárokon átnyúló vállalatok felhasználóinak, hiszen egy időben ugyanazt a kezelőfelületet nézheti mindenki, a saját nyelvén.

Az AvERP teljeskörű vállalatirányítási rendszer maximálisan felhasználóbarát a könnyen kezelhető Windows-os megjelenítésekkel. Az AvERP rendszergazdabarát is, hiszen nem erőforrás-igényes, a karbantartását, beállítását, módosítását az AvERP Magyarország szakemberei végzik.

 

AvERP. Biztos német alapokon.

 

Az AvERP a lehető legnagyobb mértékű adatbiztonság mellett képes bármilyen távoli elérést menedzselni a legmagasabb szintű információáramlás érdekében. A vezetői műszerfalakon keresztül a legkülönbözőbb kimutatásokat, elemzéseket lehet lekérni a helyes döntéshozás megkönnyítése érdekében.

 

… mert az ERP nem luxus többé! Elhoztuk Önnek a profik vállalatirányítási rendszerét!

 

Csökkentsen költséget, növeljen hatékonyságot és profitot velünk!

 


 

H-8000 Székesfehérvár, Kálmos u. 2

Tel: 06-22-510 120

Fax: 06-22-510 129

www.averp.hu

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Copyright © 2021 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.