AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Rólunk

 

Elégedetlen a jelenlegi ERP rendszerével?

Bővítené meglévő ügyviteli rendszerét?

Túl magasak a mostani vállalatirányítási rendszerének fenntartási költségei?

Gondolkodik ERP-rendszer bevezetésén, de elrettentőek a bevezetési árak?

Szeretne egy teljesen testreszabott rendszert, csak az Ön igényeire fejlesztve?

 

A lehető legtöbbet szeretné kapni a pénzéért?

 

A megoldás: AvERP!

 

Csökkentse céges költségeit!

Növelje vállalata hatékonyságát!

Termeljen sokkal több profitot vállalkozása!

 

Az AvERP Magyarország kifejezetten a megrendelői igényeket maximálisan kielégítő, egyszerűen kezelhető, egyedi vállalatirányítási és vállalati információs megoldások fejlesztésével, bevezetésével és karbantartásával foglalkozik.
 
Rugalmas csapatunk a Németországban kidolgozott és hosszú évek óta folyamatosan továbbfejlesztett ERP-rendszerrel főként a magyarországi céges ügyfelek érdekeit és céljainak elérését kívánja látványosan segíteni.
 
Nyugat-Európában már több ezer vállalkozás választotta az AvERP által nyújtott kényelmes és gazdaságos megoldást, itt az ideje, hogy a hazai cégek számára is elérhetővé váljon ez a roppant kedvező feltételekkel kínált és hatalmas tudású, komplex vállalatirányítási rendszer.
 

A bevezetési és karbantartási feltételeket úgy alakítottuk ki, hogy kockázat nélkül, minden vállalkozásnak megérje az AvERP megszerzése, akár úgy is, hogy meglévő ERP-rendszerét cseréli le rá! Már 2-3 év alatt behozhatja a váltásra fordított összeget a licencdíjak és fenntartási költségek nélküli üzemeltetés!

 
Az AvERP-rendszer legalább 8 nyelven képes kommunikálni teljes programmélységében, tehát kifejezetten alkalmas országhatárokon átnyúló vállalkozások, telephelyek, holdingok, partner- és társcégek közötti legfejlettebb, valós idejű kapcsolatra, az AvERP-nél nem létezik nyelvi akadály! Lehet, hogy az Ön külföldi partnere már AvERP-et használ!
 
Az AvERP-et a vállalkozás vezetői is szívesen alkalmazzák, hiszen a cégük aktuális teljesítményéről azonnal valós és átfogó képet kaphatnak. A különféle kimutatások az adott szervezet erősségeit és lehetőségeit tárják fel, valamint az esetleges gyengeségeket és veszélyeket sem hagyják rejtve, így a szükséges beavatkozásokat időben el lehet végezni.
 
A vállalatirányítási rendszerünk másik alapvető feladata a cégen belüli feladatok egyszerűsítése, gyorsítása, hibamentessé tétele valamint az üzleti folyamatok sztenderdizálása, automatizálása, amely az alkalmazottak termelékenységét és hatékonyságát növeli.
Az AvERP a lehető legnagyobb mértékben támogatja a vállalat minden vezetőjének és dolgozójának a munkáját, élvezetesebbé, hatékonyabbá téve a napi feladatok elvégzését.
 

Az AvERP Magyarország mindenkori célja intelligens, megbízható és értékteremtő informatikai megoldások fejlesztése és szolgáltatása magyar és nemzetközi felhasználók számára egyaránt. A legjobb áron. Korszerű és gazdaságos vállalatirányítás = AvERP.

 
Az AvERP Magyarország elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt, és minden munkatársa személyes tudásának legjavával járul hozzá innovatív és testreszabott informatikai megoldásaink fejlesztéséhez, alkalmazásához, vállalatunk sikeréhez valamint partnereink maximális megelégedettségéhez. Az AvERP Magyarország küldetése a Kiválóság és Egyediség megvalósítása.
 
Ezeknek a célkitűzéseknek a megértése és a velük való azonosulás szervezeti kultúránk fontos és alapvető része.
Copyright © 2021 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.