AvERP – Az új generációs vállalatirányítási rendszer. Biztos német alapokon.

Modern Vállakozások Program - GINOP 3.2.2 informatikai pályázat

 

A Programban felkínált kedvezményes termék és szolgáltatás felelőse:

Dombi János, konzulens, tanácsadó

Tel.: +36 22 510 120, +36 30 9292 117

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A kedvezményes termék és szolgáltatás az AvERP új generációs, integrált vállalatirányítási rendszer és annak cégre szabása, egyedi bevezetése.

A professzionális, licencdíjmentes AvERP vállalatirányítást egyre többen választják Európa-szerte. A siker nem véletlen: bármilyen cég teljes üzleti folyamatát megbízhatóan, egyedileg és teljesen rugalmasan meg tudjuk valósítani digitálisan és a lehető leggazdaságosabban! Nemzetközi fejlesztői és felhasználói hálózat garantálja a folyamatos és a legszínvonalasabb naprakészséget.

 

Az AvERP sikeresen ötvözi a nyílt (Open Source) és a zárt forráskódú ERP rendszerek előnyeit. Ennek köszönhetően egy új fejezetet nyitott a vállalatirányítási rendszerek életében az AvERP, egy új generációs korszakot elindítva.

A szakértői konzultációk a bevezetés előtt és alatt, az optimálisan automatizált feladatok valamint az egyszeres adatbevitel garantálják vállalatának a hatékonyabb működést.

 

Mindezt pedig teljesen licencdíjmentesen! Önnek nem kell a licencekkel bajlódnia, nem veszi el az idejét az ezzel kapcsolatos adminisztráció, nem kerülhet kiszolgáltatott helyzetbe, és nincs semmilyen költsége!

Az AvERP Magyarország valódi garanciát biztosít a bevezetésre: amennyiben nem valósítjuk meg a specifikációban közösen meghatározott feladatokat, akkor Önnek nem kell fizetnie semmit!

Az AvERP egyediségének, teljes mértékű cégre szabhatóságának köszönhetően bármilyen iparágban biztosan megállja a helyét.


Erős moduljaink a Partnerkezelés (CRM), Raktározás-Logisztika, Projektkövetés, Valódi projektalapú gyártás, termelés és üzleti folyamatok, Gyártástervezés-Termelésirányítás gyártási tervezőfallal, automatikus, komplex gyárthatósági vizsgálatokkal, egyedi azonosítókkal, CAD rajzok kezelése, előkalkulációk, utókalkulációk, Gyártás, Termelés, Dolgozók kezelése, egyszerű adatbevitelek dolgozói terminálokon, Elektronikai gyártás, Elektronikai bérgyártás, MES, Receptúraalapú gyártás, termelés (Process Manufacturing), Termelőgépek kezelése, adatelemzése, Bérlet-Bérbeadás, Bérbeadási Modul komplex, automatizált bérbeadhatósági vizsgálatokkal, szállítástervezéssel, kalkulációkkal, Értékesítés-Kereskedelem, Kiskereskedelem és Nagykereskedelem, Árak, árcsoportok, kedvezmények többszintű kezelése, Készletfigyelés, raktárkezelés és készletoptimalizálás automatikus beszerzési javaslatokkal, Pénzügy-Főkönyv-Könyvelés, Bérszámfejtés, Dokumentumkezelés (DMS), Adatgyűjtések, adatelemzések, statisztikák, egyedi kimutatások, Vezetői Információs Rendszer (VIR), Üzleti Intelligencia (BI, Business Intelligence), stb.


Önnek többé nincs szüksége különféle szoftverekre az üzletmenetének kezeléséhez, a fejlett integrációjával az AvERP egymaga képes minden folyamatot vezérelni! Az AvERP rendszer rugalmasan kapcsolódik bármilyen mobileszközhöz, külső szoftverhez, webáruházhoz is.

 

Részfeladatok, egyedi megoldások programozását, bevezetését is vállaljuk. Különálló, speciális modulokat, modulrészeket is megvalósítunk, akár meglévő rendszerekhez illesztve is.

 

Referenciák, partnerek itt.

Kedvezményes árunk egy teljes, egyedi ügyviteli rendszerre akár már 1 M Ft-tól

 


Ajándékok és kedvezmények a "Vállalkozz Digitálisan" programban résztvevő cégek számára:
 

Az új generációs AvERP integrált vállalatirányítási rendszer professzionális és valóban az Ön cégére szabott megoldást szolgáltat a vállalkozása számára. EXTRA kedvezményeket és nemzetközi minőségű szolgáltatásokat ajánlunk most a Programban résztvevők számára.

Az AvERP Magyarország az következő EXTRA kedvezményeket biztosítja Önnek:

Mindegy, hogy most vezeti be az első ERP vagy ügyviteli rendszerét, vagy meglévő vállalatirányítási rendszerét cseréli le az AvERP-re, Önnek díjmentesen biztosítjuk az AvERP-rendszer oktatását ÉS a régi/meglévő adataikat díjmentesen importáljuk az új AvERP-rendszerükbe!

A termékhez és szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált, megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

 

Regisztrálok a kedvezményért!

Megjelent a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című (GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás, melynek keretében lehetőség nyílik információs technológia-fejlesztésre (informatikai eszközök, immateriális javak beszerzésére), szakmai megvalósításhoz kapcsolódó tanácsadás, szolgáltatás, betanítás igénybevételére. „Cégünk a Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában +5% többlettámogatás jár.”

Copyright © 2022 AvERP – A teljeskörű vállalatirányítási rendszer. Minden jog fenntartva.